UČITELJICA VEĆ DUGI NIZ GODINA: Nova direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" počinje danas sa radom

Tanjug

05. 10. 2023. u 11:07

MINISTARKA prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je novi v. d. direktora Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" učiteljica Olga Mitrović i da od danas počinje sa radom na novoj funkciji.

УЧИТЕЉИЦА ВЕЋ ДУГИ НИЗ ГОДИНА: Нова директорка ОШ Владислав Рибникар почиње данас са радом

Foto: D. Milovanović

- Potpisala sam rešenje o njenoj poziciji v. d. direktora u školi Vladislav Ribnikar. Radi se o učiteljici Olgi Mitrović, ona je u ovom kolektivu već dugi niz godina učiteljica i iznedrena je od nastavnika škole - rekla je Đukić Dejanović.

Ona je navela da Osnovna škola Vladislav Ribnikar funkcioniše, da je pohađa više od 1.000 učenika, te da novoj direktorki želi puno uspeha na toj poziciji i da se brzo navikne na nove obaveze.

Podsetimo, pre nešto više od deset dana Anđela Petrović, v. d. direktora OŠ "Vladislav Ribnikar", podnela je ostavku na tu funkciju. Petrovićevu, koja je inače radila u drugoj školi, za v. d. direktora "Ribnikara" imenovalo je ministarstvo početkom jula meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici