MOST KOD ALEKSANDROVCA SRUŠEN, ALI SE RUŠE I ZNACI UPOZORENJA: Prelaz preko reke nebezbedan i za vozila i za pešake

S.BABOVIĆ

30. 01. 2023. u 21:43

MOST na reci Vratarici kod Aleksandrovca urušen je usled velikih bujica pre dve nedelje,ali se prelaz preko uprkos svim znacima upozorenja koristi!

МОСТ КОД АЛЕКСАНДРОВЦА СРУШЕН, АЛИ СЕ РУШЕ И ЗНАЦИ УПОЗОРЕЊА: Прелаз преко реке небезбедан и за возила и за пешаке

Foto: Informativna sluzba Aleksandrovac

Da stvar bude gore, upozoravajuća signalizacija se redovno uklanja. U opštini podsećaju da je inspekcija zabranila upotrebu mosta.

-Apelujuemo na sve građane, a posebno na građane mesnih zajednica Dobroljupci i Panjevac, da u uslovima proglašenje vanredne situacije postupaju u skladu sa navedenom odlukom i donetim rešenjima nadležnog organa i da ni pod kakvim uslovima ne koriste porušeni most ma reci Vratarici u MZ Dobroljupci za prelazak vozila i pešaka,a da pešaci za prelazak reke za sada mogu jedino da koriste delimično oštećen most na putu Dobroljupci-Krašani-Panjevac, gde je zabranjen prelazak svih kategorija vozila-predočeno je na zasedanju Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Iz Aleksandrovca su nešto ranije zatražili pomoć Okružnog štaba za vanredne situaciju sa sedištem u Kruševcu.

Velike padavine u januaru uticale su i na druge mostove u Župi. Delimična oštećenja pretrpeli su prelazi u Novacima, Donjoj Velikoj Vrbnici, Trnavcima i Vražogrncima. Most na Vratarici, međutim, najzbiljnije je ugrožen.

BONUS VIDEO - NOVA OPASNOST NA ZAPADNOJ MORAVI:Pogledajte katastrofalan pešački most koji spaja Varvarin i Ćićevac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...