Zlatibor je i ove godine najatraktivnija destinacija turista u novogodišnjoj noći

Promo

30. 12. 2022. u 10:00

Osim što je preko cele godine atraktivna destinacija turista, Zlatibor je uvek najpopularniji izbor i za doček Nove godine. Bogati sadržaji u hotelima, restoranima, kao i na Kraljevom trgu svake godine privuku značajan broj posetilaca. Ni ove godine ova planina ne zaostaje u tome. Bukiranje smeštaja u turističkim objektima započeto je već tokom jeseni i prema našem istraživanju ostao je još veoma mali broj raspoloživih smeštajnih jedinica.

Златибор је и ове године најатрактивнија дестинација туриста у новогодишњој ноћи

Foto: Promo

Zlatiborski doček Nove godine uvek prati bogat zabavno-muzički program sa poznatim izvođačima koji okuplja hiljade posetilaca na različitim lokacijama. Interesovanja mladih posebno su vezana za izlazak u klubove, a godinama unazad najpopularnije mesto okupljanja u novogodišnjoj noći je KLUB ALIBI. Dobro poznata imena muzičke scene koja će nastupati obećavaju ovde još jednu Novu godinu za pamćenje.

Kao što nas dolazak nove godine uvek asocira na donošenje novih odluka, tako može postati i sinonim za početak nekih drugih važnih stvari u našim životima. Jedna od njih svakako može biti i nova INVESTICIJA koja će za Vas ostvariti dodatne prihode u godini koja je pred nama. U novoj godini možete se USELITI u NAJPOZNATIJE PROJEKTE na najposećenijoj planini regiona i uživati u svim benefitima Vam pružaju.

Foto: Promo

Zakoračite u novu godinu kao vlasnik stana najvećeg investitora na Zlatiboru!

Kompanija Stan projekt, kao najveći investitor na Zlatiboru prethodnih dana uselila je i 700. vlasnika stana u jednom od svojih projekata. Na 100.000 kvadrata koji se nalaze u izgradnji svakom vlasniku stana potrudili su se da obezbede potrebne benefite života, a da je reč o SIGURNOSTI INVESTICIJE potvrđuje i veliki broj kupaca koji investiraju u stanove svakog novog projekta.

Foto: Promo

Investirajte u najpoznatije zlatiborske projekte – Titova Vila i Royal Gardens Zlatibor!

Ova dva projekta zasigurno se nalaze na najlepšim lokacijama. Objekat Royal Gardens smešten je neposredno uz zlatiborsko jezero i Kraljeve konake. Predstavlja najimpozantnije obeležje – NOVI SIMBOL ZLATIBORA. Akcenat je sportsko – medicinski i dentalni turizam, a broj dodatnih sadržaja koji se u objektu nudi nadmašiće očekivanja svakog modernog gosta. Kondominijum Titova Vila smešten je u naselju Palisad i u okviru ovog kompleksa useljeno je do sada preko 400 porodica u pet završenih objekata, a u toku je i izgradnja poslednjeg objekta u kome je 60% stanova prodato. Kompleks funkcioniše na principima hotelskog poslovanja, kupcima ne predstavlja trošak, već izuzetno PROFITABILNU INVESTICIJU koja vraća uloženi novac. Ove luksuzne vile poseduju sve za komforan boravak i stanovanje u prirodi. Jedan od simbola je i stara Titova Vila koja je sačuvana od zaborava i neguje istorijski deo kompleksa. Takođe, na raspolaganju je i Spa&Wellness centar, restoran, teretana, konferencijska sala, bioskop na otvorenom, park za decu na 700m2, a uskoro se očekuje i završetak radova na spoljašnjem bazenu. Kvalitet i udobnost života su zagarantovani. Velike terase, prostrane garaže, slobodna parking mesta zaokružuju viziju ovog kompleksa visokog kvaliteta. Potpunu sigurnost moći ćete da osetite, jer je obezbeđenje prisutno u 24 časa, sedam dana u nedelji. Tokom predstojećih praznika kompanija Stan projekt donela je odluku da svakom kupcu obezbedi:

- VELIKE novogodišnje POPUSTE,
- EKSKLUZIVNU investicionu priliku ,
- POSEBNE uslove kupovine,
- posebne POGODNOSTI za kupce stanova putem kredita,
- sve informacije na jednom mestu.

Foto: Promo

Prodajni tim ove kompanije predstaviće Vam aktuelnu ponudu za vreme praznika. Dostupne kvadrature, rasporede stambenih jedinica, kao i sve benefite života u ovim projektima možete pogledati već sada na sajtovima www.royalgardenszlatibor.rs i www.titovavilazlatibor.rs ili pozivom na brojeve telefona +38169690690, +38169688888, +381631112206 ili +38163304005.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna