OD početka postojanja pa do njenog kraja, država Južnih Slovena bila je istovremeno i predmet najvećeg podozrenja i svakojakih manipulacija s ciljem da se onemogući srpsko nacionalno, političko, pa čak i kulturno i jezičko jedinstvo

SRBOLJUB

11.12.2022. 20:59

Ne možete vi ni dobaciti SFRJ, u svakom pogledu ! SFRJ , a sa njom i Srbija, je pripadala srednje razvijenoj zemlji, u Evropi. A, gde smo mi danas? Naravno, sve što je pozitivno u SFRJ, vi ne objavljujete. SREĆNO VAM, u ovovremenoj ,,EU-demokratiji" !

Milan

12.12.2022. 09:30

Svaka cast na tekstu . Pogodjeno 101% . Ja sam iz one ne male grupe koja smatra da nas je Jugoslavija preskupo kostala nepovratila se . Nikakav savez sa neprijateljskim narodima nije nikome . A za ove sto trucaju kako je bila super SFRJ …da.da.da , pola zemlje zbrisalo preko cim su dobili pasose , bile restrikcije struje , bonovi za gorivo , nestasica kafe pa u sverc ture u Trst itd itd ….

Nenad

12.12.2022. 11:45

Uvek me ponavljanje na ovakvu veliku i tužnu našu prošlost umori. Taj košmar u koji smo upali sa idejom Jugoslovenstva a ne Srpstva i danas ne prestaje! Svi su se potrudili da nas upropaste do istrebljenja....i Vatikan i zapad i odrođeni Srbi među nama.