FOTOGRAFIJA LUKE BOJOVIĆA STARA 20 GODINA: Na slici sa njim i čovek koji je nosio istetovirano Lukino ime na ruci (FOTO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 10:41

NEKADAŠNjI vođa "zemunskog klana" Luka Bojović (49) danas bi trebao da stigne u Srbiju.

ФОТОГРАФИЈА ЛУКЕ БОЈОВИЋА СТАРА 20 ГОДИНА: На слици са њим и човек који је носио истетовирано Лукино име на руци (ФОТО)

Foto: Jutjub/Printscreen

Luka Bojović trenutno je u zatvoru u Španiji, gde je bio na izdržavanju kazne od 18 godina zbog organizovanog kriminala. Za falsifikovanje isprava izrečena mu je kazna od tri godine, za zločinačko udruživanje pet, a za posedovanje oružja deset.

On je iza rešetaka od februara 2012, kada je uhapšen u Valensiji.


Sa Lukom Bojovićem je tada uhapšen i njegov prijatelj i saradnik Siniša Petrić "Zenica" i osuđen na 15 godina zatvora. Prethodno je u Srbiji i regionu višestruko osuđivan za razbojništva (kao član grupe Marinka Magde) i ubistva. Sa Bojovićem je ratovao u Arkanovoj paravojnoj jedinici u Hrvatskoj.

Lukin drug sa fronta bio je i Rade Rakonjac, inače Arkanov kum. Ubijen je 2014. godine, usred bela dana, u kafiću u Beogradu. To ubistvo, koje je nerešeno do danas, pripisuje se obračunu Bojovića sa braćom Šaranović, odnosno krvnoj osveti.

Foto: Legende devedesetih/Printscreen

Rade je na jednoj ruci imao istetovirano Lukino ime, a na drugoj Sinišino.

Ova slika trojice drugova, Rakonjca, Bojovića i Petrića nikad pre nije viđena u javnosti, a napravljena je pre više od 20 godina.

Sada se prvi put pojavila, i to na Instagram profilu "Legende devedesetih".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM Vučić: Srbiju volim najviše na svetu, mogu da uporedim to samo sa ljubavlju prema svojoj deci