POJAVILA SE NOVA SLIKA MATEJA PERIŠA: Splićanin ostavio status pre nestanka (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 14:42

SLUČAJ nestanka Mateja Periša dobio je novu dimenziju nakon što se u javnosti oglasila njegova prijateljica Maja S. sa kojom se poslednje čuo kobne noći između 30. i 31. decembra.

ПОЈАВИЛА СЕ НОВА СЛИКА МАТЕЈА ПЕРИША: Сплићанин оставио статус пре нестанка (ФОТО)

Matej Periš, Foto Tviter

Ona je izjavila da joj je najžalije što se Mateju nije javila na poziv koji je imala u 22.39 časova.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega, jer smatram da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - rekla je Maja S. u emisiji "Eksploziv".

Foto: Printscreen

 

Tokom istrage Matejevog nestanka u velikoj meri je ispitan njegov privatni život, drugari sa kojima je došao u provod, ali nije objavljen veliki broj njegovih fotografija.

Hrvatski mediji objavili su i fotografiju Mateja Periša sa drugovima, koja je nastala u kombiju kojim su krenuli u Beograd.

Foto: Privatna arhiva

 

Na njegovom profil na WhatsApp-u, gde je najčešće komunicirao sa ocem, Matej je pre nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je dodatno sve naježilo u ovom slučaju, dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Matej je bio aktivan i na Viberu, a nekoliko nedelja pre nestanka, kako kažu izvori, promenio je profilnu fotografiju. Ovo je ujedno i njegova najsvežija fotografija koja se pojavila u javnosti, nakon nestanka.

Beogradska policija nastavlja da istražuje sve okolnosti nestanka Mateja Periša, a u istragu su uključeni sateliti i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova.

Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu “Gotik” u Beton hali, odakle je izašao u 1.43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi.

Video-nadzor je Periša navodno snimio i kako pliva, a tu je poslednji put i uhvaćen signal njegovog mobilnog telefona, pet minuta posle dva časa.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu