KRIVOKAPIĆ IZJEDNAČIO "KOMITE" I SRBE! Iz DF poručuju: Zdravko da podnese ostavku!

Novosti online

05. 04. 2021. u 14:05

POSLANIK Demokratskog fronta u Skupštini Jelena Božović poručuje da nije iznenađena odlukom premijera o smeni ministra Leposavića.

КРИВОКАПИЋ ИЗЈЕДНАЧИО КОМИТЕ И СРБЕ! Из ДФ поручују: Здравко да поднесе оставку!

Foto: D. Milovanović

- Nisam iznenađena odlukom da Krivokapić opozove ministra Leposavića. Navikli smo već na slične odluke od premijera, a Demokratski Front na to ukazuje odavno. Časnije je bilo da Krivokapić podnese ostavku onog trenutka kad je odlučio da izda ljude koji su ga podržali nego što opoziva Leposavića. Kaže da će predlog uputiti Skupštini, ukoliko Skupština ne izglasa predlog Vlade, Zdravko ima alternativno rešenje za smenu ministra - precizirala je Božović.

Znači donosiće odluke kako on hoće. Ovo je bruka i za Vladu i za Parlament, ističe ona.

Božović poručuje da je ponižavajuće za svakog građanina i građanku Crne Gore da Vlada dozvoljava da o svakom pitanju konačnu reč donose ambasade stranih država u Crnoj Gori.

Znači niti smo samostalni ni nezavisni i ne pitamo se ništa u sopstvenoj kući, kazala je ona.

- Još opasnije od svega je što je Krivokapić na presu istakao da su Srbi i komite isto - navodi ona.

Krivokapić koga su Srbi doveli na poziciju Premijera u nadi da će konačno uspostaviti jednakost i pravdu, poštovanje svih naroda u državi u kojoj se više Srbi neće osećati kao građani drugog reda, kazala je Božović.

- Sad su mu Srbi pa i Leposavić krivi za njegovo nesnalaženje i sluđenost u koju nas je sve ugurao - zaključuje ona u svom saopštenju.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Komandant 1001

05.04.2021. 15:09

Braćo moja crnogorska, mora se znati da je Krivokapić više gost kod inostranih ambasadora nego kod svoje žene, i da je svakim danom toliko dresiran od razno-raznih (čit.američkih) ambasadora i tako postaje njihova, mala bela "pudlica". Crna Gora ne pamti izdajice. Uporediti izadajnika sa običnom gnjidom bila bi uvreda za gnjidu !