VUČIĆ AMFILOHIJU POŽELEO BRZO OZDRAVLJENJE: Srbija je u svakom trenutku spremna da pomogne na bilo koji način

V.K.

09. 10. 2020. u 10:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju poželio je brz i uspešan oporavak i ozdravljenje.

ВУЧИЋ АМФИЛОХИЈУ ПОЖЕЛЕО БРЗО ОЗДРАВЉЕЊЕ: Србија је у сваком тренутку спремна да помогне на било који начин

Foto: D. Milovanović

To je mitropolitu u telefonskom razgovoru saopštio Ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Iz Ambasade Srbije saopštavaju da je ambasador Vladimir Božović iskazao spremnost Republike Srbije da u svakom trenutku pomogne na bilo koji neophodan način, ako za to bude potrebe.

-Mitropolit Amfilohije se srdačno zahvalio predsedniku Vučiću na brizi i pažnji i prenio blagoslov i molitve svom srpskom narodu koji je uz njega i u ovim teškim izazovima, navodi se u saopštenju srpske Ambasade, ističući da je ambasador Božović u stalnom kontaktu sa rukovodstvom i lekarima KCCG, kojim se zahvalio na brizi, pažnji i ljubavi sa kojom postupaju u lečenju mitropolita i svih drugih obolelih od korone.

-Takođe, smo u kontaktu sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom koja zajedno sa lekarskim timom prati stanje zdravlja mitropolita i o tome objektivno i pravovremeno obaveštava javnost koja je zainteresovana ne samo u Crnoj Gori, već i u Republici Srbiji i Republici Srpskoj kao i celom regionu, navodi se u saopštenju Ambasade Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (41)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)