OGLASILA SE MITROPOLIJA: Otkrili u kakvom je stanju vladika Amfilohije, upozorili na neistine

V. K.

07. 10. 2020. u 21:47

MITROPOLIT crnogorsko-primorski Amfilohije, koji se od sinoć nalazi na bolničkom lečenju zbog koronavirusa, proveo je dan u dobrom raspoloženju i stabilnog je zdravstvenog stanja, saopštili su za portal Mitropolije crnogorsko-primorske iz Kliničkog centra Crne Gore.

ОГЛАСИЛА СЕ МИТРОПОЛИЈА: Открили у каквом је стању владика Амфилохије, упозорили на неистине

Foto: N. Skenderija

- Mitropolitovo opšte stanje je dobro, bez povišene telesne temperature i sa veoma visokim procentom saturacije. To su parametri koji ukazuju na normalan tok oporavka. Mitropolit se zahvaljuje svima na brizi i ljubavi uz želje i molitve da Bog uzvrati svojom ljubavlju svima darujući dobro zdravlje i napredak. Obzirom da se u raznim medijima i društvenim mrežama pojavljuju neproverene, nepotpune i ponekad neistinite informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija, molimo sve da ne nasedaju na takve špekulacije i da prate portal Mitropolije koji jedini ima direktnu komunikaciju sa lekarima i u dogovoru sa njima saopštava potpune i tačne informacije - poručuju iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024