NAJNOVIJA INFORMACIJA IZ KLINIČKOG CENTRA Evo kakvo je trenutno zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija

V.K.

08. 10. 2020. u 12:09

IZ Kliničkog centra Crne Gore saopštavaju da je tok lečenja i oporavak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija zadovoljavajući i da ide planirnom dinamikom.

НАЈНОВИЈА ИНФОРМАЦИЈА ИЗ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА Ево какво је тренутно здравствено стање митрополита Амфилохија

Foto: N. Skenderija

Jutrošnji izveštaj lekarskog tima je pokazao da su svi vitalni parametri (temperatura, protok kiseonika, srčani ritam, pritisak…) u granicama normale. Kako su saopštili iz Kliničkog centra, mitropolit Amfilohije danas nastavlja započeti terapijski tretman i zbog prirode bolesti je pod stalnim lekarskim nadzorom, prenosi portal Mitropolije crnogorsko-primorske.


Mitropolit je 6. oktobra primljen na bolničko lečenje na odeljenje pulmologije Kliničkog centra Crne Gore nakon što je test pokazao da je pozitivan na koronavirus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!