NA IZBORIMA u Crnoj Gori jedino su Srbi mogli da izgube sve, smatra predsednik Ujedinjene Srpske i šef Srpskog kluba poslanika u PS BiH Nenad Stevandić.

Komsijska podrska

01.09.2020. 13:02

Bilo bi sada posteno, demokratski,korektno i pozeljno da Komsic i Dzaferovic posalju NEkoliko autobusa da se pridruze slavljenju i pobedi Opozicije u Crnoj Gori

Liver

01.09.2020. 13:20

Поштовани г-дине Стевандићу, помало ме чуди да и Ви употребљавате термин "просрпске странке"!? По попису из 2010 у Црној Гори је живјело преко 97% Срба или су се изјашњавали као Срби, па ми је помало апсурдно да неко употребљава термине "просрпске странке" и сл. за људе који живе у Црној Гори и који су увијек били Срби, почев од Немањића, Балшића, Црнојевића, закључно са Петровићима, јер Црногорац је територијална одредница а тек након 1945 године Тито је произвео црногорску нацију.

Sitar

01.09.2020. 14:14

@Liver - Lever@ Kako god,ovi što su glasali za DPS ne osećaju se Srbima i to je realnost! Ostavimo se toga šta je bilo.Važno je da ne zavaravamo ni sebe ni druge! Stvorene su predpostavke za prestanak diskriminacije Srba i srpstva kao i za nesmetan njihov život i razvoj u Crnoj Gori.Za sada to je dovoljno.

Pogodak u sridu

01.09.2020. 14:52

@Sitar - Potpuno ste Sitar u pravu.Napisali ste efektno suštinu problema.Stvorene su pretpostavke za prestanak diskriminacije Srba ,ali treba stanje sagledati realno,korektno,ravnopravno i sa više aspekata.Šta možemo,nije problem u tome što i glupi komentarišu ,nego je problem u tome što i glupi žive u ubeđenju da su pametni.

Ljuta

02.09.2020. 15:49

@Sitar - Oni koji su glasali za mila su ucijenjeni , kupljeni, mnogi bez prava glasa i mnogi ukaljanog obraza. I pored svega su u manjini i sta sad. Ni odluku vecine naroda ne priznaju. Sjedi 1.

Dura

02.09.2020. 01:09

@Liver - Da tacno je da je tito iz mislio crnogorsku naciju setite se crnogoraca koji su bili naklonjeni titi bili su najveci srbomrsci setite se jove kapicica koji je mucio srbe na golom otoku svi takvi crnogorci preuzeli su ulogu ustasa zato su proglasili stipe mesica za pocasnog gradjanina a sada svim takvim crnogorcima treba otvoriti kapije pa nek idu kod mesica nisu za ovde

Prellee

01.09.2020. 17:42

Sad mi Crna Gora opet zs srce se hvata, kao nekad prije.Dva su to naroda bratska, kojs jedan drugom trebaju pomagati, zajedno se rsdovati, zajedno graditi.Nevjernik Milo nas posvadja i uradi ono sto su neprijatelji nasi zeljeli.Voda ga odnijela i da Bog da da se smjesti tamo gdje mu je mjesto. Dugo je zapadu radio ono sto mu milo, a braci najgore, sram ga bilo, mrcina jedna.