Suzavca vam, glasajte ih ponovo: Neobičan osvrt voditelja TV Vijesti na izbore u CG

Novosti online / V. K.

07. 07. 2020. u 07:59

Sead Sadiković, urednik i voditelj magazina „Bez granica“ na TV Vijesti na neobičan način osvrnuo se na predstojeće parlamentarne i lokalne izbore u Crnoj Gori koji su zakazani za 30. avgust.

Сузавца вам, гласајте их поново: Необичан осврт водитеља ТВ Вијести на изборе у ЦГ

Foto: Novosti arhiva

- Glasajte ih. Još ovaj put. Crkve vam vaše pravoslavne i Zakona vam o slobodi veroispovesti. Pa, kome ćete verovati više nego njemu, prvom Srbinu među našim Srbima pre četvrt veka. Hajd’, džamije vam i vere muslimanske, još ovaj put. Pa, nećete valjda one što bi da otkopaju oružje koje im je, istina, on podelio, ali ili je pokazao da ga zakopaju. Ukopali oružje, glasajte ih. Samo još ovaj put. Da vas ne kunemo Štrpcima i Bukovicom, deportacijama i Kaluđerskim lazom. Kao što, verujemo, ni Hrvate ne moramo zaklinjati Morinjem, Konavlima, Dubrovnikom…

Pa, nije valjda razlog da ga ne glasate što je čovek zamrzio šah. Mata vam, glasajte ga. I glasajte ih, još ovaj put, Skajpa vam, preko koga najbliže gledate. Pa zbog nas ih glasajte, molimo vas. Još ovaj put. Pa, kako bismo mi priče pravili da nije njih ovakvih? Magazina vam Bez granica, glasajte ih. Pa, je li bolje da ih glasate nego državni udar na dan izbora da vas zadesi? Glasajte ih, da vas ne kunemo u Deripasku, obnovljive izvore energije i aferu Možura.

Duše vam ubijene novinarke sa Malte, Dafne Karuane Galicije, glasajte ih. Pa, evo, jesu hteli da prisvoje našu Solanu, ali nisu. Vaših vam stotina miliona eura iz te solane, još ovaj put. Vaših vam milijardi duga kojima su vas zadužili… Glasajte ih, Limenke vam i misteriozne vile na Gorici. Pa, koga ako ne njih?

Da vas ne kunemo u Vesnin treći mandat, pravosuđa vam i policijskih intervencija. Suzavca vam, onog pre četiri – pet godina i ovoga budvanskoga, glasajte ih. Rana vam iz rata u koji su vas poveli… Bez demokratije ostali ako ih ne glasate. Šta, već ste ostali? Pa onda ih glasajte, svejedno vam je, poručio je Sadiković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024