"MAJKA MI JE SRPKINJA..." Draginja počela da srbuje, promenila stav i o Kosovu i Metohiji?

Novosti online

10. 03. 2023. u 11:51

KANDIDATKINjA za predsednika Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković kazala je sinoć na RTCG da "nije imala nameru da uvredi ljude kada ih je napadala da su "posrbice".

МАЈКА МИ ЈЕ СРПКИЊА... Драгиња почела да србује, променила став и о Косову и Метохији?

Foto: Printskrin

Sad, pred izbore, kaže da se izvinjava ako je povredila nečija nacionalna osećanja.

- Ne branite srpstvo od mene jer je meni majka Srpkinja. Ja da sam imala nameru da uvredim ljude koji se osećaju kao Srbima, uvredila bih moju ujčevinu. Opet upućujem izvinjenje - kazala je ona.

Osim izvinjenja Srbima, deluje da je Draginja Vuksanović Stanković promenila svoj stav i o Kosovu i Metohiji, navodeći da se zalaže za poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

- Ono za šta ću se ja zalagati je gajenje dobrosusjedskih odnosa, ali sa pravilom uvažavanja, poštovanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta - rekla je ona.

Draginja je ranije govorila da je krštena u Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Užičkoj Požegi, rodnom mestu njene majke, netačno tvrdeći da joj u krštenici stoji da je pravoslavna Crnogorka, iako u krštenici piše kod dela nacionalnost piše "PRAVOSLAVNI SRBI", a o čemu su mediji ranije pisali, prenosi Alo.rs.

BONUS VIDEO: PONOŠ I JOVANOVIĆ IMAJU REZERVNU DRŽAVU: Hteli da vode Srbiju, a poseduju pasoše EU i NATO zemalja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna