MILO SIMBOL PORAŽENE POLITIKE: Jakov Milatović na debati predsedničkih kandidata

V.K.

09. 03. 2023. u 22:42

Kandidat za predsednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović kazao je večeras da Milo Đukanović priča istu priču 20 godina.

МИЛО СИМБОЛ ПОРАЖЕНЕ ПОЛИТИКЕ: Јаков Милатовић на дебати председничких кандидата

Foto: Printscreen/Jutjub

- Đukanović je simbol poražene politike, prevaziđene politike. Svaki četvrti stanovnik Crne Gore je tokom vladavine DPS-a bio na granici siromaštva. Prva demokratska Vlada je imala svoje mane, ali nije svom sinu davala povlašćene koncesije, nije svom bratu davala milione… - kazao je Milatović gostujući na debati na TVCG.

Na pitanje jedine dame kandidata za predsednika Draginje Vuksanović Stanković oseća li kajanje zbog njegove uloge na Belvederu prilikom ustoličenja mitropolita Joanikija, i pritisaka na tadašnjeg ministra policije, Milatović  je rekao da je znenađen pitanjem "od pristojne gospođe Vuksanović Stanković".

- Ja sam ponosan što se te večeri sačuvao mir u Crnoj Gori za razliku od mnogih koji su sa Cetinja pozivali da dođe do građanskog rata uključujući i Mila Đukanovića koji je kao predsednik svih građana pozivao na građanske nemire. Zalagaću se da verske zajednice ostvare svoje ljudsko pravo i obave verski čin - jasan je Milatović.

Ponosan je što je bio deo Vlade koja je sačuvala mir u Crnoj Gori.

- Milojko Spajić se izvinio za neke stvari što je radio, kazao je i da je greška njegovog advokata, a nisam čuo nikoga drugog ko se izvinio. Što se verskih zajednica tiče, poštujem svaku versku zajednicu u Crnoj Gori uključujući i Crnogorsku pravoslavnu crkvu - kazao je Milatović odgovarajući na pitanje Draginje Vuksanović Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona