KIŠA PRAVI VELIKE PROBLEME U CRNOJ GORI: Ulice u Bokokotorskom zalivu pod vodom, kritično na Adi Bojani (FOTO/VIDEO)

B. DABIĆ

22. 11. 2022. u 19:52

ZBOG obilnih padavina koje je ovih dana zahvatilo crnogorsko primorje, stanje je kritično na Adi Bojani. Saobraćajnice u Bokokotorskom zalivu su pod vodom.

КИША ПРАВИ ВЕЛИКЕ ПРОБЛЕМЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Улице у Бококоторском заливу под водом, критично на Ади Бојани (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B.D.

Nivo reke Bojane je u konstantnom porastu, a kiša je nastavila da padai i u prvim noćnim satima.

-Voda je tokom dana ušla i u kućice i restorane na Adi Bojani, a meštani strahuju od većih poplava, potvrđeno je Novostima.

Vlasnici objekata sa zebnjom dočekuju noć. Situaciju čini dramatičnijom  jak vjetar koji otežava oticanje Bojane ka ušću u more. Loklani putevi su pod vodom.

Foto: B.D.

Trg na ulazu u Stari grad Kotor pod vodom

Pod vodom su i ulice u Bokokotorskom zalivu pa je otežan saobraćaj.Trg na ulazu u  Stari grad Kotor je poplavljen.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)