ZAŠTO KRIVOKAPIĆ BEŽI OD POPISA? Oglasio se Demokratski front i otkrio o čemu se radi

V. K.

11. 08. 2021. u 21:19

DF je još od izbora ove vlade tražio da ona predloži Zakon o popisu koji je odavno bio pripremljen i njoj dostavljen još u martu.

ЗАШТО КРИВОКАПИЋ БЕЖИ ОД ПОПИСА? Огласио се Демократски фронт и открио о чему се ради

Milan Knežević i Andrija Mandić / Arhiva

Dakle, namera da se pobegne od popisa nije povezana sa odsustvom DF sa plenarnih zasedanja Skupštine već su u pitanju drugi razlozi. Uostalom, bolje da su Zdravko i Milojko predložili zakon nego što su nedavno skakali po Japanu.

Takođe, istina je da DF od decembra prošle godine traži održavanje popisa i zato je amandmanom na budžet obezbedio neophodna sredstva da se u potpunosti realizuje. Nije Krivokapić istakao da je problem u zakonu nego u rokovima i da se popis ne može zbog toga realizovati u ovoj godini. Ko mu je branio da zakon predloži Skupštini još u martu? Ako je samo problem u Zakonu neka Zdravko Krivokapić predloži Zakon o popisu i DF će  ga glasati. Bilo je i dosada vremena da se taj zakon predloži ali to očigledno Krivokapića nije interesovalo. 

Dakle, samo neka on predloži Zakon o popisu i DF je tu da glasa, kao što ćemo biti tu i kada se bude glasao novi Tužilački savet, a svakako da ima čitav niz drugih predloga zakona za naše opravdano odsustvo sa zasedanja Skupštine. Popis je za naš narod jedna od najvažnijih tema, a DF nikada nije izdao i izneverio one koje je zastupao.

U konačnom, nismo znali da je oduzimanje mercedesa, aviona i kabineta ovako povezano sa popisom, ali evo ispada da jeste, ističe se u saopštenju DF-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri