BRAĆO SRBI, HVALA ŠTO LETUJETE U CRNOJ GORI: Medojević poslao snažnu poruku - "Ovde ste vazda dobrodošli!"

Novosti onlajn

11. 08. 2021. u 14:34

JEDAN od lidera DF-a i predsjednik Pokreta za promene Nebojša Medojević zahvalio se građanima Srbije koji su odlučili da letnje odmore provedu u Crnoj Gori.

БРАЋО СРБИ, ХВАЛА ШТО ЛЕТУЈЕТЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић послао снажну поруку - Овде сте вазда добродошли!

Foto: Tviter

On je na svom Tviter nalogu napisao da su "braća Srbi ovde uvek dobrodošli".

"Hvala vam braćo Srbi što letujete u Crnoj Gori. Ovđe ste vazda dobrodošli! Demokratski front", objavio je Medojević na Tviteru.

Njegovu objavu na Tviteru pratile su fotografije sa motivima Crne Gore, na kojima je ispisana poruka zahvalnosti i dobrodošlice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!