UKLONJEN RINGIŠPIL U OVČI: Vlasnik nije imao dozvolu za njegovo postavljanje, a nikada nije ni podneo zahtev

A. Z. K.

17. 05. 2022. u 17:38

SNIMAK dece na ringišpilu, koji je postavljen tik uz ulicu u paliluskom naselju Ovča, uznemirio je žitelje prestonice. Mališani su preletali preko automobila koji su prolazili saobraćajnicom.

УКЛОЊЕН РИНГИШПИЛ У ОВЧИ: Власник није имао дозволу за његово постављање, а никада није ни поднео захтев

Foto: Printscreen

Ova mašina koja je mališane dovodila u opasnost uklonjena je danas, a vlasnik koji ga je ovde smestio nije imao dozvolu za njegovo postavljanje.

Kako su za "Novosti" rekli u opštini Palilula na teren su izašli i komunalni inspektori.

- Prilikom provere spornog ringišpila, on je već bio uklonjen tako da nije bilo osnova za dalje preduzimanje - rekli su u ovoj beogradskoj opštini.

- On je ovde bio smešten bez nadležnog organa. Dozvolu za postavljanje luna parka izdaje gradska opština, odnosno odeljenje nadležno za komunalne poslove. Naša uprava konkretno u ovom slučaju nije izdala dozvolu za postavljanje luna parka niti je takav zahtev Opštini podnet. Nije nam poznato ko je postavio luna park u Ovči, te ne znamo ni da li isti poseduju dozvolu za rad, koju izdaje Agencija za privredne registre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)