U BEOGRADU ZA DOČEK PEVA I GORAN BREGOVIĆ: U novogodišnjoj noći koncerti na dve lokacije

Tanjug

25. 11. 2021. u 10:58

JEDAN od najpoznatijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije Goran Bregović nastupiće u Beogradu na dočeku Nove 2022. godine, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

У БЕОГРАДУ ЗА ДОЧЕК ПЕВА И ГОРАН БРЕГОВИЋ: У новогодишњој ноћи концерти на две локације

Foto K. Mihajlović

- Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović. Iste večeri na Sava Promenadi Grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens, osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu - najavio je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

- Narednih dana objavićemo i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština. Beograd pobeđuje - zaključio je zamenik gradonačelnika.

BONUS VESTI: ZNAMENITOSTI BEOGRADA: Pogledajte kako turisti mogu da razgledaju našu prestonicu

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)