CECA RAŽNATOVIĆ ZAPANJILA JAVNOST: Evo koja pevačica je odbila da snimi duet sa njom!

Novosti onlajn

24. 11. 2021. u 17:00

ANASTASIJA Ražnatović odbila je da snimi duet sa svojom majkom Cecom.

ЦЕЦА РАЖНАТОВИЋ ЗАПАЊИЛА ЈАВНОСТ: Ево која певачица је одбила да сними дует са њом!

Foto: ATA Images

 Iako svi žele da ukrste glas sa jednom od najvećih muzičkih zvezda, mlada pevačica to nije htela.

- Ne postoji nikakav nagoveštaj da ću snimiti duet sa Anastasijom. Ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli. Možda ipak budem te sreće -  izjavila je Ceca u emisiji „Premijera vikend specijal".

Foto: Ata images

Ona je dodala da se nada da će se Anastasija jednom predomisliti.

- Mlada je ona još uvek na estradi i potpuno je svesna da je na početku karijere. Ma, ne odbijam ja, odbija ona. Nije do mene. Imala sam neku pesmu i kažem joj:,,Super bi bilo da ti i ja snimimo duet", ona kaže: ,,Ne, mislim da još nije vreme da ti i ja radimo na duetu". Ona je skromna devojka. Stalno se konsultujemo i sa njom i Veljkom. I ona sa mnom, idemo zajedno u studio. Ona je aktivna, vredna - hvalila ju je ona, pa otkrila i da joj je najveći kritičar.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORI: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024