HADŽIFEJZOVIĆ PRIZNAO: Vučić je u Sarajevu pobedio 3:0, a u Beogradu 6:0 (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2021. u 11:52

GRAĐANI Republike Srpske i Bosne i Hercegovine su juče tokom dana, i u subotu došli u Srbiju da bi primili vakcinu protiv korona virusa u Beogradu.

ХАЏИФЕЈЗОВИЋ ПРИЗНАО: Вучић је у Сарајеву победио 3:0, а у Београду 6:0 (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejs TV

Oni su se odlučili na taj korak, jer u svojoj zemlji takvu priliku nisu imali, a Srbija ih je domaćinski primila kod sebe i vakcinisala. Da su građani BiH bili oduševljeni organizacijom i gostoprimstvom u Srbiji pokazali su preko društvenih mreža, upućujući poruke zahvalnosti celoj Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću koji im je omogućio dolazak.

Ova vest je glavna tema u bosanskim medijima već danima, pa tako nije promakla ni  voditelju Senadu Hadžifejzoviću. On je napravio posebnu emisiju povodom ove vesti  i istakao da je Bosna i Hercegovina zahvalna Srbiji, i naglasio da je to jedna velika pobeda Vučića nad Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom, Novalićem i Dodikom.

- Desetine hiljade Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnoj vakcinaciji, pobeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem. U Sarajevu je pobedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće - rekao je Hadžifejzović na početku emisije.

On je naglasio da je to što BiH još uvek nema vakcine izdaja naroda i građana BiH.

- Ovo je izdaja naroda i građana BiH, nacionalni i građanski lideri su izdali svoje glasače i svoj narod - rekao je Hadžifejzović.

Hadžifejzović je naglasio da je ova pandemija istorijska slika poraza i debakla cele Bosne i Hercegovine.

On je na kraju emisije podelio video prilog sa vakcinacije u Beogradu, gde su građani BiH koji su došli da se vakcinišu u Srbiji podelili pozitivne utiske koje su doživeli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna