PUTIN PISAO VUČIĆU: Evo šta je ruski lider poručio predsedniku Srbije

Novosti online

30. 12. 2020. u 11:19

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin je u novogodišnjoj čestitki, upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekao da se nada će Rusija i Srbija nastaviti da tesno sarađuju u svim ključnim pravcima, saopštila je pres-služba Kremlja.

ПУТИН ПИСАО ВУЧИЋУ: Ево шта је руски лидер поручио председнику Србије

Arhiva Novosti

- Ruski lider je čestitao Novu godinu i Božić predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i naglasio je značaj strateških partnerskih odnosa između dve zemlje, koji omogućavaju da se ujedine napori za suprotstavljanje savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju virusa korona - navodi se u saopštenju.

Ističe se da je Putin izrazio nadu da će Rusija i Srbija uspešno realizovati postojeće sporazume i zajedničke projekte.

Ranije je Vučić zamolio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka da prenese pozdrave predsedniku Vladimiru Putinu, uz čestitke za novogodišnje i božićne praznike, kao i najbolje želje za napredak Ruske Federacije i blagostanje ruskog naroda.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (31)

Sanja

30.12.2020. 16:21

Putinu želim još dugo da bude na čelu Rusije, a nasem predsedniku da nastavi sa dobrim radom i da oboje nastave da sarađuju za dobrobit naših naroda.

Uroš

30.12.2020. 19:12

Srdačno prijateljstvo zemalja ne meri se samo uspešnom saradnjom, koja je svakako izuzetan pokazatelj, već i srdačnošću sa kojom se lideri susreću i empatijom sa kojom komuniciraju, a sudeći po svemu navedenom Srbija i Rusija su više nego prijatelji!

Slavica

30.12.2020. 19:28

Hvala predsedniku Putinu na lepim željama, takodje sve najbolje. Želimo da naši prijateljski odnosi budu sve jači i da saranja napreduje kao i do sad.

petra

30.12.2020. 19:29

Srpski i Ruski narod neguju decenijsko prijateljstvo i saradnju. Povezanost dva naroda ima za rezultat zajedničke projekte koji su od internacionalnog značaja. Čestitke ruskog predsednika ukazuju da će njohova saradnja biti jos jača i bolja i na još višem nivou u narednom periodu

Ivana

30.12.2020. 20:09

Putin zaista poštuje predsednika Vučića, na sve moguće načine pokušava da našu državu ojača.Srbija se danas cela razvija i gradi.Srbija se danas cela razvija.

Jovan

31.12.2020. 00:49

Srdačno prijateljstvo zemalja ne meri se samo uspešnom saradnjom, koja je svakako izuzetan pokazatelj, već i srdačnošću sa kojom se lideri susreću i empatijom sa kojom komuniciraju, a sudeći po svemu navedenom Srbija i Rusija su više nego prijatelji!