VUJOVIĆ O NAPADU NA PROFESORA RADENOVIĆA: Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje poslanika opozicije

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 03. 2024. u 17:59

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović najoštrije je osudila skandalozno ponašanje poslanika opozicije u Narodnoj skupštini i nasilje nad najstarijim poslanikom profesorom doktorom Stojanom Radenovićem.

ВУЈОВИЋ О НАПАДУ НА ПРОФЕСОРА РАДЕНОВИЋА: Најоштрије осуђујем скандалозно понашање посланика опозиције

Foto: SNS

- Nasrtanjem na profesora Radenovića, Đilasovi poslanici okupljeni oko liste licemernog naziva 'Srbija protiv nasilja - pokazali su da nemaju poštovanja prema znanju, zvanju i godinama ovog uglednog profesora.

Nakon što su njihove pristalice pre nekoliko dana maltretirale žene na ulici, samo zato što su radile kampanju SNS-a i nosile ranac sa natpisom Aleksandar Vučić, sada  njihovi funcioneri nastavljaju sa iživljavanjem nad predsedavajućim Narodne skupštine.

Svojim beskrupuloznim i neodgovornim ponašanjem predstavnici opozicije pokazali su koliko su nedorasli pozivu narodnih poslanika, kao i tome da sede u instituciji poput Narodne skupštine, koja nije poligon za njihove političke frustracije, već mesto gde se donose važne odluke za bolji život građana - rekla je Vujović.

BONUS VIDEO:  DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (8)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)