"LEŽAO SAM U SANITETU DOK JE POLICIJA PRETILA DA NAS NEĆE PUSTITI" Izjava bolesnog Tomaševića koji je zaustavljen na Jarinju (VIDEO)

Novosti onlajn

18. 01. 2023. u 16:49

VASILIJE Tomašević iz Severne Mitrovice ležao je u sanitetskom vozilu koje je kosovska policija držala na Jarinju zbog registarskih tablica, i za Kosovo onlajn kaže da mu kao pacijentu pod sedativima nije bilo nimalo prijatno kada je shvatio da možda neće uspeti da stigne do bolnice.

ЛЕЖАО САМ У САНИТЕТУ ДОК ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПРЕТИЛА ДА НАС НЕЋЕ ПУСТИТИ Изјава болесног Томашевића који је заустављен на Јарињу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Kosovo onlajn

Tomašević se vraćao sa koronarografije koja mu je urađena u KBC Zvezdara u Beogradu.

- Mi smo juče ujutru otišli za Beograd gde mi je rađena koronarografija. Pri povratku policija je na Jarinju zaustavila sanitet i rekli su da vozilo ne može da uđe na Kosovo. Rekli su da auto nije registrovan. Neprijatno sam se osećao, još uvek sam pod terapijom, a kada ti kažu da ne možeš da se vratiš da nastaviš lečenje u svojoj matičnoj bolnici nije svejedno - rekao je Tomašević.

Veći broj Srba iz opština na severu Kosova imali su prethodnih dana probleme prilikom prelaska automobilima na Brnjaku i Jarinju, jer ih je kosovska policija zaustavljala i opominjala da nemaju pravo da koriste svoja vozila sa KM tablicama, pošto su produžili registraciju nakon 10. decembra prošle godine.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)