STRANI faktor i njihove službe, potpomognute mafijaško-tajkuno-političkim strukturama u Srbiji, započele su ofanzivu destabilizacije naše zemlje i rušenja vlasti koja je "neposlušna" oko pitanja Kosova i centralizacije Bosne i Hercegovine, ne želi da se odrekne odnosa sa Rusijom i Kinom i čini sve da legitimno zaštiti naše sunarodnike u regionu.

Komentari (9)

Saša

26.07.2021. 11:54

@Đole - Zato i služe razni portali. Da iniciraju istrage i provere. Umesto pune istrage, utvrđivanja dokaza, mi se bavimo izjavama raznih analitičara i partijske svite. Iskaz Belivuka je istinit sve dok se ne utvrdi istragom da je lažan. Iskaz je dat na sudu, te ako je lažan, Belivuk onda sam sebi otežava situaciju. Hvala.

Dobrije038

26.07.2021. 11:24

Zlonamernix portala i casopisa ima mnogo kod nas, nase nacionalne medije se "xrane" kod tix zlonamernix portala, da ne zaborvite, svako ima pravo na slobodno misljenje

Slobodan

26.07.2021. 11:37

Shvatite jednu stvar, Vucic nije Srbija i svako ko je kriv za bilo sta treba da odgovara. Manite se tih fora iz devedesetih svetska zavra protiv nas, to jos samo kod starijih sugradjana moze da prodje.

Mil

26.07.2021. 11:46

Znate li ko je najveci donator KRIK-a, tkzv nezavisnog neprofitabilnog novinarskog udruzenja, i u okviru koje grupacije funkcionisu. Najveci donator je američka administracija, u okviru borbe protiv 'korupcije u svetu' , zapitajte se zasto.

Mija

26.07.2021. 12:08

Niko nije toliko glup da povjeruje u to da su šiptari, Hrvati bosanski muslimani i švabi toliko suvislih da mogu sami izmisliti sve te laži kao ni sam Đilas i njegovi psići koji žive od toga što šene pred kaubojima. To su jadnici kojih se niko nikada neće ni sjetiti kada odrade ono što im je naloženo. Treba sve to izdržati a onda im se nasmijati u facu i poslati ih u zaborav kada potonu u to blato kojim se sada nabacuju po Srbiji. Za dobrim konjem se prašina diže, ne za ragama.!!!

Zoran Petrović

26.07.2021. 12:19

Kod nas se o učesnicima realiti emisija i o kriminalcima piše više nego o intelektualcima , naučnim profesorima ili i ljudima koji čine dobra dela. Sve to govori o našem društvu i okruženju kojim se svakodnevno moramo nositi..

Dymitr Ogonowski

26.07.2021. 14:57

Ako Vucić zele vratiti KiM to neka posalje tamo vojska, makar samo u srpske opstine da bi braniti Srbe. (Ali ne samo na sever).