DRŽAVA JE POČELA DA ČISTI I FUDBALSKU MAFIJU: Predsednik Vučić - "To nije naivno - veoma je široka mreža, ali imamo bolji sistem"

Novosti onlajn

24. 07. 2021. u 23:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je država počela da čisti i fudbalsku mafiju.

ДРЖАВА ЈЕ ПОЧЕЛА ДА ЧИСТИ И ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Председник Вучић - То није наивно - веома је широка мрежа, али имамо бољи систем

Foto: Printskrin/Pink

Rekao je, komentarišući neslanu šalu Vladimira Vuletića na račun žrtava Veljka Belivuka, da se mora imati u vidu da mnogo ljudi u fudbalskim klubovima radi za mafijaše.

- Istraga je otvorena i videćete kako konsiljere kaže koji igrači moraju da igraju - dodao je on.

Vučić je kazao da uvek napadaju njega s pričom da je teško u Partizanu, a uvek se iza svega krije odluka Belivuka i konseljera da na tome grade političku priliku za rušenje stabilnosti Srbije, da bi se zemlja vratila na vreme razaranja, propadanja.

- To nije naivno. Veoma je široka mreža - podvukao je on.

Vučić je rekao da se i sam pitao što je uvek kriv nekome, iako je dao pare Partizanu, 2,5 miliona evra, da bi igrao u Evropi, kao što je dato i Crvenoj Zvezdi.

- Ali napravili smo bolji sistem, i od poslednjeg kola nema nameštanja. Niko više ne može da kaže da ima nameštene utakmice. Počeli smo da čistimo fudbalsku mafiju, ali je potrebno vreme - dodao je on.

Vučić je kazao da nije prijatno kada morate da slušate i čitate svakog dana da ste zajedno sa ovakvima u bilo čemu učestvovali.

- Ponosan sam na činjenicu da sam glavna meta ja, a žao mi je što su menjajući iskaze sada upleli i Aleksandra Vulina - rekao je on.

Vučić je kazao da i zna kome iz stranih službi odgovara da Srbija ne bude stabilna.

- Zašto bi bila stabilna, a nije priznala KiM, jača vojno i ekonomski, u svakom smislu i pogledu - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?