DRŽAVA JE POČELA DA ČISTI I FUDBALSKU MAFIJU: Predsednik Vučić - "To nije naivno - veoma je široka mreža, ali imamo bolji sistem"

Novosti onlajn

24. 07. 2021. u 23:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je država počela da čisti i fudbalsku mafiju.

ДРЖАВА ЈЕ ПОЧЕЛА ДА ЧИСТИ И ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Председник Вучић - То није наивно - веома је широка мрежа, али имамо бољи систем

Foto: Printskrin/Pink

Rekao je, komentarišući neslanu šalu Vladimira Vuletića na račun žrtava Veljka Belivuka, da se mora imati u vidu da mnogo ljudi u fudbalskim klubovima radi za mafijaše.

- Istraga je otvorena i videćete kako konsiljere kaže koji igrači moraju da igraju - dodao je on.

Vučić je kazao da uvek napadaju njega s pričom da je teško u Partizanu, a uvek se iza svega krije odluka Belivuka i konseljera da na tome grade političku priliku za rušenje stabilnosti Srbije, da bi se zemlja vratila na vreme razaranja, propadanja.

- To nije naivno. Veoma je široka mreža - podvukao je on.

Vučić je rekao da se i sam pitao što je uvek kriv nekome, iako je dao pare Partizanu, 2,5 miliona evra, da bi igrao u Evropi, kao što je dato i Crvenoj Zvezdi.

- Ali napravili smo bolji sistem, i od poslednjeg kola nema nameštanja. Niko više ne može da kaže da ima nameštene utakmice. Počeli smo da čistimo fudbalsku mafiju, ali je potrebno vreme - dodao je on.

Vučić je kazao da nije prijatno kada morate da slušate i čitate svakog dana da ste zajedno sa ovakvima u bilo čemu učestvovali.

- Ponosan sam na činjenicu da sam glavna meta ja, a žao mi je što su menjajući iskaze sada upleli i Aleksandra Vulina - rekao je on.

Vučić je kazao da i zna kome iz stranih službi odgovara da Srbija ne bude stabilna.

- Zašto bi bila stabilna, a nije priznala KiM, jača vojno i ekonomski, u svakom smislu i pogledu - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!