ON JE PROŠAO NAJGORE: Marko Miljković sedi sa čovekom koga su nakon toga ubili (FOTO)

Novosti online

24. 07. 2021. u 22:30

NA Pink u emisiji "Intervju" gde je gost predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazana je fotografija Marka Miljkovića zvanog mesar sa jednom žrtvom klana Miljković-Belivuk.

ОН ЈЕ ПРОШАО НАЈГОРЕ: Марко Миљковић седи са човеком кога су након тога убили (ФОТО)

Foto: Pink

- Na forografiji je Marko mesar i pripadnik škaljarskog klana koji je otet i njegov kraj je užasan. Oni nekog otmu, drže ga na nekoj lokaciji, a on mora da se ponaša kao da je sve u redu, i da se dalje čuje sa pripadnicima škaljarskog klana, kako bi ih naveli da dođu i "ubiu" Belivuka. Sve vreme poruke šalje Mesar pod njegovim brojem, tako navlače druga lica i onda slede najsurovija mučenja i likvidacija. To naređuju direktno sa teritorije Crne Gore, i Miljković i Belivuk tu ne prisustvuju. Ovi koji su ih ubijali su lagali da su ih mučili duže, jer je dečko srećom preminuo od udarca lopatom u glavu. Ovde je problem to što vi vidite iz snimaka i ponašanja. Oni su obučeni za sve, znaju šta je kontrapratnja, imaju satove kojima snimaju - to su morali da ih nauče ljudi koji su nekada bili u sistemu - objasnio je predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!