Zavadlav „oborio“ nežniji pol: Mladom trostrukom ubici stižu ljubavna pisma dok čeka suđenje, posete zabranjene

Tanjug

18. 02. 2020. u 10:01

Завадлав „оборио“ нежнији пол: Младом троструком убици стижу љубавна писма док чека суђење, посете забрањене
Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sleduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama
Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sleduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama, piše splitska Slobodna Dalmacija.

Dosad je stiglo tridesetak pisama, a sve su ih poslale žene razne starosne dobi i iz raznih krajeva Hrvatske, ali i sveta. Mladom ubici tako su pisale žene iz Rijeke, Zagreba, Đakova, Osijeka, pa čak i iz Sidneja.

Zahtev da u zatvoru poseti Zavadlava do sada je tražila samo jedna ženska osoba, ali je njen zahtev odbijen.

PROČITAJTE JOŠ - Hrvatska pevačica pomaže trostrukom ubici: Uplatite mu novac, treba mu pomoći, on je žrtva!

U svetu, a i u Hrvatskoj, do sada je bilo više slučajeva kad osuđenici za teška krivična dela postanu predmet obožavanja žena, a neki su čak sklopili i brakove, podseća splitski dnevnik.

Zavadlav je 11. janura iz automatske puške u centru splita sa 36 metaka ubio trojicu mladića koji su se nalazili na dva motora.

PROČITAJTE JOŠ -  Potresna ispovest brata splitskog ubice: Stanislav Zavadlav otkrio šta je prethodilo masakru i ispričao detalje iz Doma za nezbrinutu decu

Tom prilikom su na mestu ubijeni Marino Boban (25) i Marin Paić Ožić (25), dok je Jurica Torlak (38) nešto kasnije preminuo u splitskoj bolnici.

Navodni povod tog nezapamćenog trostrukog ubistva na splitskim ulicama bila je osveta zbog iznuda, pretnji i fizičkih napada na njegovog mlađeg brata Stanislava, ali i na njega lično.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Рашинац св

18.02.2020. 10:32

Већа казна од женидбе и нема.из робије се некад и изађе.