Bekstvo kao na filmu: Evo kako je Srbin umakao hrvatskim stražarima (VIDEO)

Novosti Online

20. 01. 2020. u 19:44

Бекство као на филму: Ево како је Србин умакао хрватским стражарима (ВИДЕО)

Ilustracija Foto N. Fifić

Jedna od zanimljivijih vesti iz regiona jeste da je zatvorenik srpske nacionalnosti uspeo da nasamari čuvare hrvatskog zatvora i da im pobegne

Zagrebački "Jutarnji list" objavio je fotografije i snimak toaleta iz zatvorske bolnice iz kojeg je pobegao zatvorenik srpske nacionalnosti.

Jedna od zanimljivijih vesti iz regiona jeste da je zatvorenik srpske nacionalnosti uspeo da nasamari čuvare hrvatskog zatvora i da im pobegne.

Stražari su ga sproveli do Kliničko-bolničkog centra "Sestara Milosrdnica", gde mu je ukazivana lekarska pomoć, da bi potom zatražio da ode do toaleta. Reporteri "Jutarnjeg lista" danas su obišli taj toalet u zagrebačkoj bolnici i uverili se da mu i nije bilo toliko teško da umakne čuvarima.

Pročitajte još - Srbin lukavo pobegao iz hrvatskog zatvora: Tražio da ide u WC, pa umakao

Toalet se nalazi u sklopu hitne ambulatne, a njega su do bolnice dovela dvojica čuvara. Stražari su potom izjavili da su smatrali da je zid kojim je toalet odvojen od susedne prostorije dovoljno visok i da su smatrali da zatvorenik ne može da ga preskoči. Ali, reporteri zagrebačkog lista utvrdili su da zid i nije bio tolika prepreka.

Reč je o zidu visokom možda nekoliko centimetara više od dva metra, koji na oko metar visine ima pomoćnu ručku, namenjenu kako bi se bolesnici lakše podigli sa wc šolje. Tu je mogao da stavi nogu, odgurne se i prebaci u susednu prostoriju gde se nalazi ostava. Nakon što se prebacio, verovatno je doskočio na kante za đubre koje se tu nalaze, a dalje je sve bilo krajnje jednostavno. Otvorio je prozor, podigao aluminijske žaluzine koje čuvaju privatnost pacijenata i osoblja i provukao se u slobodu. Trčećim korakom za svega desetak sekundi mogao je da bude na ulici...

Fotografije pogledajte OVDE.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

KOD VAS NEMA HLEBA

21.01.2020. 11:48

@IV BRIG ZNG /SPLITSKA/ - Mozda si pitao za pojeftinjenje kruha? Za cuvare ce sigurno pojeftinit, zavisi koliko su evrica kasirali.

Ka-Min

20.01.2020. 21:50

Svako je dužan da svoj dio posla valjano obavlja. U ome slučaju Srbin je bio temeljit u svome zadatku a čuvari su omanuli u svojim obavezaa.