Ubio je trudnu ženu i ćerke stare 3 i 4 godine: Kada je otkrio razlog, svi su zanemeli! (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2019. u 08:56

Убио је трудну жену и ћерке старе 3 и 4 године: Када је открио разлог, сви су занемели! (ВИДЕО)

Kris Vots/ Foto: Printscreen

Kristofer Vots osuđen je na pet doživotnih robija, bez mogućnosti pomilovanja, a njegovi sugrađani su i dalje u šoku zbog brutalnog ubistva cele svoje porodice

ZLOČINI se događaju svakog dana širom sveta, ali malo koji je izazvao apsolutno gađenje i prezir, kao zločin koji je počinio Kristofer Li Vots (Kris Vots) iz grada Frederika, američka država Kolorado.

Krajem novembra prošle godine, Kristofer Vots osuđen je na pet doživotnih robija, bez mogućnosti pomilovanja, a njegovi sugrađani su i dalje u šoku zbog brutalnog ubistva cele svoje porodice.


Pre presude, Kris Vots je policiji priznao da je ubio svoju trudnu suprugu Šenan Vots, kao i njihove dve ćerke Belu (3) i Selest (4). Da stvar bude gora (ako je moguće) policajci su zanemeli kada su čuli motiv za ovo nezapamćeno zlodelo.

No, krenimo redom. Kris i Šenan su se upoznali 2010. godine, a posle venčanja su živeli prilično imućnim životom u kući sa pet spavaćih soba. Šenan je redovno objavljivala snimke na kojima je govorila kako joj je sam bog poslao divnog supruga Krisa, a na tim snimcima su se često pojavljivale i ćerke koje su slale poljupce svom tati.


Sve je delovalo idilično, do 18. avgusta prošle godine, kada se Šenan vratila sa poslovnog puta, a Kris ju je sa decom čekao kod kuće, da bi kasnije sam otišao na posao. Kasnije tog dana, koleginica sa posla pokušavala je da stupi u kontakt s njom, ali nije uspevala. Došla je i na njena vrata, a kada niko nije otvarao, pozvala je policiju. Dok su pretraživali kuću, na vratima se pojavio Kris, i delovalo je kao da je u šoku zbog nestanka porodice.

Ćerke Bela (4) i Selest (3), supruga Šenan/ foto APKris se trudio da pokaže kako je potresen, ali je odmah bio sumnjiv - u samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Vots je čak dao izjavu za lokalnu televiziju, u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima.


Samo dva dana kasnije, Vots je uhapšen kao glavni osumnjičeni. Prvo je pokušao da optuži mrtvu suprugu da je ona ubila ćerke, a da je on ubio nju u nastupu besa. Pao je na poligrafu, a zatim konačno priznao da je ubio svoju ženu i obe ćerke, i da je njihova tela bacio u napušteno skladište za naftu, nedaleko od kuće u kojoj su živeli.


Kada je jednom priznao, nije mogao da se zaustavi. Do detalja je opisao kako je pomoću savijenog ćebeta ugušio trudnu ženu, a zatim i obe ćerke. Ćerka Bela je, pre nego što će biti ugušena, samo rekla: "Ne, tata."

Upitan da objasni svoj bolesni, suludi postupak, Vots je rekao da je našao ljubavnicu, koleginicu sa posla, u koju je bio jako zaljubljen. Hteo je da bude s njom, ali, kako je tvrdio, njegova supruga nije htela da se razvede.

To je bio motiv Krisa Votsa da pobije celu svoju porodicu. On je priznao krivicu 6. novembra 2018. godine, a samo dve nedelje kasnije (20. novembra) osuđen je na pet doživotnih robija.


Ljubavnica ga nikada nije posetila u zatvoru.

(Srbijadanas)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Nidzo

02.12.2019. 17:13

Koje bre dozivotne,? Seci ga ziletom, posipati so na rane i onda sircetom ispirati rane...

toma

02.12.2019. 17:36

Ovo da čovek nepoveruje? Da ovakav nečovek može da postoji? Uvek sam tvrdio da najgore monstruozne stvar se mogu dogoditi samo u bolesnoj Americi. Krasne devijčice a on čudovište. Ja bih svim amerima zabranio ulazak u Srbiju. I ovi što su već tu ja sam psihopat,ljudi koji seju mržnju a vole samo zlo.

Ivica

02.12.2019. 23:51

@toma - Druže, a šta je sa domaćim monstrumima? Koliko dnevno u novinama izađe članaka-ubio ženu, pa sebe, pa evo ti slučaj od prošle godine iz Veternika... Psihopate postoje svuda, ne samo u Americi.