HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. JANUAR: Rak mora da napravi dugoročni plan; Strelac neke poslove treba da ostavi za kasnije

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

17. 01. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 17. ЈАНУАР: Рак мора да направи дугорочни план; Стрелац неке послове треба да остави за касније

Foto Depositphotos

OVAN

Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene, ali sećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.

BIK

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

BLIZANCI

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u dela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža.

RAK

Vreme je da se pokrenete i započnete s rešavanjem problema. Napravite dugoročan plan kojim ćete u potpunosti završiti sve zaostale obaveze koje vas danas frustriraju. Vaše okruženje vas podržava, iako im nije lako da vas shvate.

LAV

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu.

DEVICA

Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.

VAGA

Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.

ŠKORPIJA

Tapkate u mestu. Taman kad pomislite da se nešto menja, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi interesantnu životnu lekciju.

STRELAC

Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vreme, jer sve što uradite danas, radićete ponovo.

JARAC

Pazite šta govorite jer je velika šansa da će vaše reči biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

VODOLIJA

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

RIBE

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka