Opštinski odbor SNS-a Paraćin saopštio je da je predsednik opštine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike te stranke koji su ušli u prostorije opštine, skinuo ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu. Takođe, Paunović nije dozvolio ni da hitna pomoć isporuči lekove, insulin i vodu jednom od zaključanih odbornika, inače dijabetičaru!

Opštinski odbor SNS-a najoštrije je osudio nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi s grupom od 30 pripadnika obezbeđenja.

"Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare", kaže se u saopstenju.

Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

PROČITAJTE I: Odbornici SNS nasilno izbačeni iz zgrade Skupštine opštine Stari Grad

"Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave. Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin", kaze se u saopštenju.