MALOLETNA devojčica(13)iz Kruševca, koja je rodila mrtvu bebu u četvrtak, ispričala je da je tri puta bila žrtva svog strica Saše U.(41), saznaju nezvanično “Novosti”.

Kako saznajemo, maloletnica,koja sa stricem živi na istoj adresi u romskom naselju Čitluk, tvrdi da je prvog puta obljubljena nakon što je zajedno sa rođakom Sašom U.(41)pila vino,a navela je i da se ne seća celog događaja.

Posla prve navodne obljube, to se,prema njenoj priči, dogodilo još dva puta. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo koje istražuje navode maloletnice. Osumnjičeni za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem Saša U. trebalo bi da bude saslušan predveče ili u subotu prepodne.

Pročitajte još - Užas u Kruševcu: Devojčica (13) donela na svet mrtvorođenče, pa ispričala da ju je STRIC SILOVAO

Kako su “Novosti”objavile, medicinskim veštačenjem bi trebalo da se utvrdi šta se tačno dogodilo i da li je zaista tačno da je stric,kako je ispričala devojčica, odgovoran za krivično delo za koje je osumnjičen.

Okruženje maloletnice nije primetilo trudnoću i navodno su pretpostavili da je devojčica samo dobila na kilaži.Prema poslednjim saznanjima “Novosti”, maloletnica se suočava sa posledicama porođaja na Odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Kruševcu,trenutno je pod terapijom, jer se u jednom trenutku posumnjalo da ima infekciju.


Kuća gde su živeli stric i bratanica, naselje Čitluk,foto S.Babović