Mladoženjin rođak otišao da kupi cigarete i - poginuo

A. D.

26. 11. 2018. u 00:14

Ž.J. (41) pretrčavao vrlo frekventnu saobraćajnicu, kada ga je pokosio beli „reno“

Младожењин рођак отишао да купи цигарете и - погинуо

Foto: A. Delić
ŠABAC – Pogibija gosta prekinula je svadbeno veselje u Pocerskom Pričinoviću kod Šapca, kada je Ž.J. (41) podleteo pod automobil i na mestu ostao mrtav. Kako je „Novostima“ rečeno iz dobro obaveštenih izvora, gost je, navodno, pretrčavao vrlo frekventnu saobraćajnicu, kada ga je pokosio beli „reno“.

Prema rečima očevidaca, Ž.J. je sa svadbe izašao samo kako bi kupio cigarete u objektu preko puta restorana gde se održavalo veselje. Da li je bio u alkoholisanom stanju utvrdiće istraga, a hitna pomoć koja je brzo stigla mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

- Poginuli je mladoženjin rođak i svi su užasnuti događajem - posvedočio nam je jedan od meštana, koji se zatekao u prolazu dok je uviđaj trajao. - Policija je uhapsila vozača auta, a već na prvi pogled moglo bi se zaključiti da je „reno“ išao malo brže jer je prilično oštećen.

Na mračnom putu, ako se uzme u obzir i slaba kiša koja je gotovo čitav dan padala u Šapcu, vozač koji se, eventualno ne bi pridržavao ograničenja brzine, ne bi imao šanse da se zaustavi, kažu meštani. Ali dodaju i da je u ovo doba dana, posebno nedeljom,pešaka mnogo manje, pa svakome može da popusti pažnja.

Uviđaj na licu mesta obavio je Osnovni javni tužilac, a iz šabačke policije kažu da će narednih dana moći da saopšte više detalja ovo ovog nesrećnog događaja.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Zdravo Pameti

26.11.2018. 07:16

Zašto novinar presudjuje? Ako to već stručno radi, da li je uzeo u obzir regulisanje mesta dozvoljenog prelaska puta?

Penzioner

26.11.2018. 09:46

Da ljudi voze po propisima 60km/h u naselju, 80 na regionalnim putevima, da pešaci paze gde prelaze, da pijani ne izlaze na ulicu i voze bili bi mnogi živi. Da policija ne ostavlja idiotska ograničenja zaostala od ko zna kada, da postavlja pravilno znakove, da izbriše "Neprilagođena Brzina" već kažnjava i vozače i one koji održavaju puteve ( državu) bili bi deo sveta a ovako nismo ni Banana država.