Namestio ubistvo kuma, pao posle tri meseca

E. H.

06. 05. 2017. u 08:39

Uhapšen Marko Miljković, osumnjičen da je učestvovao u likvidaciji Vlastimira Miloševića. Miljković, navodno, pomogao Veljku Belivuku prilikom "sačekuše" u Beogradu

Наместио убиство кума, пао после три месеца

Mesto gde je ubijen Milošević, Vlastimir Milošević

OPERATIVCI srpske policije locirali su i uhapsili Marka Miljkovića, kuma ubijenog Vlastimira Miloševića (34), za kojim je bila raspisana potraga - saznaju “Novosti”. On je pronađen u četvrtak uveče u jednom od štek-stanova, a u bekstvu je bio od zločina počinjenog početkom februara ove godine u centru Beograda.

Kao neposredni izvršilac zločina koji se dogodio u Ulici kraljice Marije osumnjičen je Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, jedan od navijača Partizana. Policija je tragala za Miljkovićem, koji je bio blizak Belivuku, jer postoje operativna saznanja da bi mogao da ima veze sa kumovom likvidacijom. Operativna policijska saznanja govore da je Miljković kobnog jutra bio u društvu Belivuka, odnosno da mu je pomogao da ubije Miloševića.

- To su operativni podaci koji se proveravaju - navodi izvor “Novosti”. - Sumnjamo da je Belivuk pucao iz “škorpiona” sa prigušivačem, ali i da je sa njim u automobilu bio Miljković. Odmah posle likvidacije hteli smo da razgovaramo i sa Miljkovićem. Nismo ga pronašli, a telefoni su mu bili isključeni. Simptomatično je bilo da ga nigde nema, da se negde sakrio... Tako je bilo sve do četvrtka uveče, kada je lociran i uhapšen.

Tokom istrage brutalne likvidacije Vlastimira Miloševića, došlo se do informacija da je, navodno, Miljković radio kumu o glavi, jer nije mogao da mu vrati pozajmljeni novac. Pored toga, kako tvrdi naš sagovornik, Milošević je kuma uhvatio i da ga je potkradao.

- Poslednjih meseci pred zločin, Miljković i Milošević bili su neprestano u svađi - navodi naš izvor. - Odnosi su se totalno zategli jer je Milošević tražio da mu vrati novac. Miljković nije imao hrabrosti da mu se sam suprotstavi, već je vrlo perfidno uvlačio Belivuka u celu priču. Tvrdio je da Vlasta radi sa “škaljarima”, da je “namestio” Aleksandra Stankovića, a da sada “namešta” njega.

Veljko Belivuk

Belivuk, koji je od ubistva Stankovića bio u neprestanom strahu i još se nije bio oporavio od toga, poverovao je u svaku Maljkovićevu reč. Navodno, servirana mu je teza da to Vlastimir sa “škaljarima” radi za novac, odnosno da im pruža logističku podršku u Beogradu i da ih snabdeva informacijama o kontaktima i kretanju buduće mete.

STRAHOVAO ZA ŽIVOT

DA li će uhapšeni Miljković dati nove informacije o ubistvu kuma Vlastimira Miloševića još se ne zna. NJegova prva reakcija i izjava policiji je bila da je bio u bekstvu jer se bojao za sopstveni život.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Ja

06.05.2017. 11:19

Kakav čovek, a ja moju kumu mazim i pazim, bolje, češće i neznije nego kum, treba hvala da mi kaže, zamenim ga bar 5 - 6 puta, mesečno.

Sanja_Bgd_Bre

07.05.2017. 12:11

@Ja - Cega se pametan stidi,budala se ponosi,a nisi ni svestan kakav greh cinis i ti i tvoja kuma!

ranko75

06.05.2017. 11:51

Izroda je odavno bilo u Srbiji.Imali smo mi Vujicu Vulicevica, koji pomoze da se ubije njegov kum Karadjordje.