TEŠKO POVREĐEN MLADIĆ U NOVOM SADU: Svađa oko računa u kafiću pretvorila se u masovnu tuču?

Novosti online

24. 09. 2020. u 20:49

ТЕШКО ПОВРЕЂЕН МЛАДИЋ У НОВОМ САДУ: Свађа око рачуна у кафићу претворила се у масовну тучу?

Foto: V. Mitrić

O. S. (23) teško je povređen u masovnoj tuči koja je izbila sinoć oko jedan čas posle ponoći u Ulici Laze Telečkog.

Kako kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, njihova ekipa je na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića, navodi 021.rs.

Povređeni mladić je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs rekli da je u toku noći u tu zdravstvenu ustanovu primljen O. S. (23) sa teškim telesnim povredama u vidu iščašenja lakta leve ruke. "Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", navode u KCV-u.  

U birou MUP-a navode da je novosadska policija po prijavi da se dogodila tuča izašla na lice mesta i zatekla 23-godišnjeg mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe. Pripadnici policije su na licu mesta dobili informacije da je nakon kraće verbalne rasprave oko računa u ugostiteljskom objektu kelner tog lokala oštećenog gurnuo s leđa. Mladić je povređen i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu, kako navode u MUP-u, konstatovane lake telesne povrede, što je potpuno suprotno od onog što navode za 021 u KCV-u.

Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje delo.

(021.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)