MASKIRANI NAPADAČ GA ZASKOČIO U MRAKU: Mladić opljačkan u Subotici, vinovnik zločina govorio engleski

Novosti online

24. 09. 2020. u 18:18

PROŠLOG petka je mladog Subotičanina u mrklom mraku, u širem centru grada, sa leđa zaskočio muškarac, koji mu je uz pretnju nožem ukrao mobilni telefon.

МАСКИРАНИ НАПАДАЧ ГА ЗАСКОЧИО У МРАКУ: Младић опљачкан у Суботици, виновник злочина говорио енглески

Foto: M. Nićiforović/Ilustracija

Incident se dogodio u petak, 18. septembra, oko 20 časova, u Prvomajskoj ulici, nedaleko od kućnog broja 44.

- Vraćao sam se kući, išao sam iz pravca grada prema Prozivci, a Prvomajska ulica je bila u potpunom mraku. U jednom momentu čuo sam kako mi se neko, u trku, približava. Da baš trči prema meni shvatio sam kada me je povukao za rame, u tom trenutku sam se okrenuo, video sam mušku osobu s medicinskom maskom, koji je usmerio nož prema meni i na engleskom jeziku tražio novac i telefon. Objasnio sam mu da novac nemam pri sebi, a telefon sam koristio da bi si osvetlio put pa nisam mogao da kažem da ga nemam - priča O. J.

On je napadača opisao kao mlađeg muškarca, visine oko 175 centimetara, a preko lica je imao zaštitnu (medicinsku) masku. Obraćao mu se na engleskom jeziku.

- Nije mi cilj širim strah ili bilo kakvu netrpeljivost, ali želim da ukažem da sam spletom okolnosti imao sreće, samo mi je ukraden telefon, ali moglo je biti mnogo gore! Ne osećam se bezbedno, imam traume posle ovoga, kada nešto šušne u mraku padaju mi na pamet najgore misli - objašnjava O.J.

Iako se sve brzo odigralo bilo je građana koji su svedočili incidentu. Jedna sugrađanka je opisala da je čula glasove i neki neprijatan razgovor, ali u mrklom mraku nije mogla da vidi o čemu se radi. Tek kada je došla policija shvatila je da je bio neki problem.

O. J. je policiju pozvao kada je došao kući, jer stanuje nedaleko od mesta gde je napadnut, urađen je uviđaj, a posle je sa ocem otišao u policijsku stanicu da prijavi slučaj. Kad je policija došla na mesto događaja, napadač je već pobegao.

(subotica.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)