Pacijent iz Rožaja preminuo od posledica Covid-19

Novosti Online / B.Dabić

nedelja, 05. 07. 2020. u 09:21

Пацијент из Рожаја преминуо од последица Цовид-19

Ilustracija / Foto: Depositphotos

Pacijent iz Rožaja, koji je imao 74 godine, preminuo je u subotu veče u Jedinici intenzivnog lečenja Interne klinike od posljedica COVID-19 infekcije
PODGORICA - Pacijent iz Rožaja, koji je imao 74 godine, preminuo je u subotu veče u Jedinici intenzivnog lečenja Interne klinike od posljedica COVID-19 infekcije, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).


U Kliničkom centru Crne Gore trenutno se leči 31 pacijent kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19 od kojih je devet u Poluintenzivnoj jedinici i jedan u Jedinici intenzivnog liječenja i vitalno je ugrožen.


Dok je u prvom talasu u Crnoj Gori bilo registrovanih 324 slučaja pozitivna na koronavirus, za mesec dana drugog talasa taj broj je premašen.


Od početka epidemije u Crnoj Gori, od 17.marta, u prvom talasu je bilo ukupno registrovano 324 slučaja koronavirusa, od čega je devet zaraženih umrlo od posledica koronavirusa.


U Crnoj Gori od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva pozitivnih na koronavirus je preko 395, od kojih je do sada umrlo pet pacijenata.


Vlada Crne Gore je u 25. maja proglasila "corona free" destinacijom, nakon što 14 plus 14 dana nije bilo registrovanih slučajeva pozitivnih na koronavirus.


Početkom juna su ponovo registrovani slučajevi korona virusa.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije