MILOŠ RAJIČIĆ: Gosti se goste

Novosti online

06. 05. 2023. u 13:30

ČITALAC iz Novog Sada tipuje plej-of mečeve ABA lige

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Гости се госте

FOTO: Tanjug/AP

Subota:

18.00 FMP - CED. OLIMPIJA    2

FMP je pružio dobar otpor favorizovanoj Olimpiji u prvom meču. Mislim da neće imati snage za pobedu i produžetak serije. 

Nedelja:

18.00 MEGA - BUDUĆNOST      2

Mega je uprkos teškom rasporedu vezala četiri poraza u regionalnom takmičenju. Nije u dobrom momentumu i sumnjam da može da pobedi u ovom meču vrlo dobar sastav Budućnosti sa novim trenerom Petrom Mijovićem. Tipujem na pobedu Budućnosti sa 9 poena prednosti.

Ponedeljak:

18.00 ZADAR - CRVENA ZVEZDA    2

Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu. Zadar je uvek bio vruć teren bez obzira na trenutno lošu situaciju u klubu. Tipujem na pobedu crveno-belih sa 14 koševa razlike. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis