SJAJNA MUNDIJALSKA PONUDA: 30-50% freebeta svakog dana u AdmiralBet-u

A.B.

21. 11. 2022. u 15:25

SAMO tokom SP-a, AdmiralBet vas časti sa 30% ili 50% freebeta na prvi dnevni depozit na vašem onlajn nalogu

СЈАЈНА МУНДИЈАЛСКА ПОНУДА: 30-50% фреебета сваког дана у АдмиралБет-у

Foto: AdmiralBet

Kapije elitnog svetskog fudbala su otvorene, kreće prava mundijalska euforija a AdmiralBet je tim povodom spremio još jednu neodoljivu promociju za sve kladioničare i ljubitelje sporta!

Za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Kataru, svaki vaš prvi dnevni depozit u AdmiralBet-u vredi mnogo više, uz određene promo kodove!

Na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, AdmiralBet vas časti sa 30% freebet-a, uz promo kod SP2022. 

I to nije sve! Za dodatni ugođaj i podršku našim Orlovima u borbi sa rivalima, dobićete čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit, onim danima kada igra reprezentacija Srbije, uz promo kod ORLOVI. 


Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE. 

Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koju morate da isprobate i koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Da podsetimo, naša reprezentacija igraće sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Prvi meč Orlovi igraju protiv Brazilaca, 24. Novembra od 20h.

Drugi rival Srbije biće Kamerun, utakmica se igra 28. Novembra od 11h i treći, finalni duel igraće protiv Švajcarske, 2. decembra od 20h, po evropskom vremenu.

Odigrajte vašu kombinaciju već danas i iskoristite ovu mundijalsku priliku da uvećate vrednost tiketa i pružite maksimalnu podršku našim Orlovima!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!