NAJBOLJI TIM ZAPADA IZGLEDA SJAJNO NA TERENU: Timbervulvsi melju sve pred sobom

V.M.

18. 01. 2024. u 15:29

TAČNO četiri sata nakon ponoći Minesota timbervulvsi će ugostiti Memfis grizlise.

НАЈБОЉИ ТИМ ЗАПАДА ИЗГЛЕДА СЈАЈНО НА ТЕРЕНУ: Тимбервулвси мељу све пред собом

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin igra fenomelano ove sezone i sasvim zasluženo drži prvo mesto na Zapadu sa skorom 29-11. Glavni razlog za odlične nastupe je odbrana Timbervulsa koja je, statistički gledano, najbolja u ligi.

Kada na to dodamo napadački potencijal Entonija Edvards i Karl Entoni Taunsa, dobijamo pravu mašineriju koja melje sve pred sobom.

Poslednja ''žrtva'' bila im je ekipa Detroita koju su sinoć savladali sa 124:117, upisavši svoj treći uzastopni trijumf.

Večeras će ugostiti Grizlise koji su uhvatili zalet nakon što se Dža Morent vratio na teren posle odrađene suspenzije, ali fenomenalni plejmejker je odigrao samo par utakmica pre nego što je doživeo povredu kolena zbog koje će propustiti ostatak sezone.

Sa njegovom povredom nestale su i nade Memfisa da može do plej-ofa, jer bez njega ne poseduju kvalitet za plasman u doigravanje na moćnom Zapadu.

Na prvom ovosezonskom duelu večerašnjih rivala Minesota je ubedljivo slavila sa 127:103, a verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-7,5) (kvota 1,43)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)