"RUDARI" OVERAVAJU EVROPSKO PROLEĆE? Belgijanci su skroz razočarali

V.D.

28. 11. 2023. u 11:38

VEČERAS od 18.45 na stadionu "Volkspark" sastaće se šampioni Ukrajine i Belgije

РУДАРИ ОВЕРАВАЈУ ЕВРОПСКО ПРОЛЕЋЕ? Белгијанци су скроз разочарали

Foto: Profimedia

Šahtjor zbog dobro poznate situacije svoje utakmice igra kao domaćin u Hamburgu i nema sumnje da nešto lošije partije u prvenstvu dolaze kao produkt dalekog domaćinstva u Evropi gde u Ligi šampiona igraju dobro. Prvu pobedu su upisali na terenu belgijskog šampiona dok su u prošlom kolu šokirali Barsu na istom ovom stadionu pa su trenutno treći na tabeli grupe "H" sa šest osvojenih bodova.

U Premijer ligi Ukrajine aktuelni šampion je trenutno četvrti sa osam bodova manje od lidera Dnjepra-1 koji ima i dve utakmice više od Šahtjora.

Antverpen je uz Benfiku jedina ekipa u Ligi šampiona bez bodova i realno je da tako ostane i nakon ovog kola jer će Šahtjor biti silno motivisan da eventualnom pobedom na ovom susretu dobrim rezultatom protiv Porta u poslednjem kolu izbori plasman u nokaut fazu.

Pulenima trenera Marka Van Bomela ne cvetaju ruže ni u Župiler Pro ligi gde brane titulu a trenutno su na petoj poziciji sa čak 11 bodova manje od lidera Union Sen Žiloaza. Bolje dane su najavili fenomenalnom pobedom pre reprezentativne pauze kada su sa 6:0 savladali Standard, ali je i to bilo kratkog daha s obzirom na to da su za vikend odigrali samo 1:1 sa Sint Trojdenom.

Biće ovo tek drugi međusobni meč ova dva rivala, a u prvom odigranom pre nešto manje od dva meseca bili su bolji Ukrajinci.

Kvota na pobedu domaćih je jako privlačna, tako da smo se odlučili da prognoziramo keca.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)