DERBI NA SEVERU SRBIJE: Čuvenom ruskom fudbaleru se drma stolica na klupi Subotičana

V.M.

16. 09. 2023. u 11:00

VEČERAS će u vojvođanskom derbiju fudbaleri Spartaka dočekati ''staru damu'' iz Novog Sada (20:15).

ДЕРБИ НА СЕВЕРУ СРБИЈЕ: Чувеном руском фудбалеру се дрма столица на клупи Суботичана

FOTO: FK Partizan

Domaćin se baš muči na startu sezone i reprezentativna pauza mu je došla u pravo vreme jer je nakon šest uvodnih kola imao samo tri sakupljena poena. Njih je osvojio u drugom kolu kada je savladao Železničar iz Pančeva, a pored toga je doživeo čak pet poraza.

Spartak je preko leta preuzeo čuveni ruski fudbaler Aleksandar Keržakov koji se očigledno ne snalazi na klupi kao što je nekada pred golom (najbolji ruski strelac u istoriji fudbala sa 233 pogotka), ozbiljno mu se drma stolica i dosta toga mu zavisi od ishoda večerašeg derbija.

Odbrana subotičkog tima će biti na ovom meču jača za "dete kluba" Nemanju Ćalasana koji je u sredu potpisao ugovor sa bivšim klubom nakon epizoda u Portugaliji i Čukaričkom.

Sa druge strane, Vojvodina je na otvaranju prvenstva doživela dva uzastopna poraza, ali nakon toga je podigla formu i izdigla se u gornji dom tabele sa osam osvojenih bodova iz protekle četiri utakmice.

Novosađani su pred internacionalnu pauzu savladali Radnički 1923 sa 2:1, gubili su na poluvremenu ali su pogocima Malbašića i Bolingija uspeli da dođu do preokreta i važne pobede.

Poslednjeg dana prelaznog roka, ''staru damu'' je napustio najbolji igrač Nikola Čumić koji je za milion i po evra otišao u Rubin iz Kazanja, a kao njegova zamena doveden je Norman Kembel iz Javora.

Remiji su česta pojava u ovom vojvođanskom derbiju, današnji rivali su prošle godine dva puta delili bodova, a generalno gledano iks je bio ishod na četiri od prethondih pet međusonbih duela.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: pp XvX (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!