SLOVENCI IMAJU ZICER: Domaćin je lak plen

V.M.

10. 09. 2023. u 12:00

U okviru grupe ''H'' kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, San Marino će dočekati Sloveniju (20:45).

СЛОВЕНЦИ ИМАЈУ ЗИЦЕР: Домаћин је лак плен

Foto: Profimedia

Slovenci igraju dosta dobro u dosadašnjem toku kvalifikacija i trenutno se nalaze na trećem mestu veoma ujednačene grupe ''H''. 

Imaju isto bodova kao i druogplasirana Danska, po deset, dok im vodeća Finska beži dva poena, a daleko nije ni četvroplasirani Kazahstan sa devet osvojenih bodova, tako da nas očekuje veoma zanimljiva borba za prva dva mesta koja vode na Euro u Nemačkoj 2024. godine.

Gost je do sada ostvario tri pobede uključujući onu od pre par dana nad Severnom Irskom (4:2), a uz njih je upisao po poraz i remi.

Slovenija je poslednji put na Euru bili davne 2000. godine u Belgiji i Holandiji, dok je na Svetskom igrala 2010. u Južnoj Africi i nada se da je konačno došlo vreme da se prekine post neigranja na velikim turnirima.

Sa druge strane, San Marino je nastavio svoju ulogu jedne od najlošijih reprezentacija u fudbalu. Zacementiran je za dno tabele, nije postigao nijedan gol, a primio ih je čak 17.

Pre par dana se susreo sa Danskom koja ga je rutinski savladala sa 4:0.

Slovenija je San Marino pobedila sa 2:0 u drugom kolu, mi verujemo da će večeras biti dosta ubedljivija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2-2&3+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić