''BELI ANĐELI'' BI DA NAPRAVE OSETNU PREDNOST PRED REVANŠ: Viceprvak Ukrajine se muči na otvaranju sezone

V.M.

23. 08. 2023. u 09:18 >> 09:18

U prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija, Spartak Trnava će od 18.30 dočekati Dnjepar.

БЕЛИ АНЂЕЛИ БИ ДА НАПРАВЕ ОСЕТНУ ПРЕДНОСТ ПРЕД РЕВАНШ: Вицепрвак Украјине се мучи на отварању сезоне

Profimedia

Slovački predstavnik je kvalifikacije započeo od drugog kola i prikazao je dosta dobar fudbal, pogotovo pred svojim navijačima. Prvo je bio bolji od Aude koju je nakon remija (1:1) ''slomio'' na svom terenu rezultatom 4:1. 

Nakon toga se sastao sa prošlogodišnjim četvrtfinalistom Lehom iz Poznanja koji ga je savladao u prvom meču sa 2:1, ali domaći teren Trnave je ponovo došao do izražaja i četa Mikala Gašparika je preokrenula zaostatak slavivši sa 3:1.

Što se tiče slovačkog prvenstva, tu ''belim anđelima'' ne ide baš najbolje, odigrali su tri utakmice do sada i ostvarili su po pobedu, remi i poraz.

Sa druge strane, Dnjepar je kao viceprvak Ukrajine dobio priliku da se takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali odmah ju je prokockao izgubivši od Panatinaikosa našeg Ivana Jovanovića ukupnim rezultatom 3:5.

Nakon toga se ''spustio'' u Ligu Evrope, ali ni tamo se ništa nije bolje proveo jer ga je Slavija iz Praga rutinski izbacila (0:3, 1:1), tako da će sreću morati da traži u trećem najjačem evropskom takmičenju.

Gostu ne ide dobro ni u domaćem prvenstvu, kao i njegov današnji rival ostvario je pobedu, poraz i remi i nalazi se na razočaravajućoj 11. poziciji.

Verujemo da će domaći teren ponovo pogurati Spartak ka pobedi i predlažemo keca.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori