"ČELIČNA ESKADRILA" ŽELI REVANŠ: Gremio na krilima legende juri rekord

O. M.

04. 07. 2023. u 13:33

BAIJA dočekuje Gremio u prvoj utakmici četvrtfinalnog dvomeča Kupa Brazila. Utakmica se igra u noći između utorka i sredu na stadionu Arena fonte nova u Salvadoru.

ЧЕЛИЧНА ЕСКАДРИЛА ЖЕЛИ РЕВАНШ: Гремио на крилима легенде јури рекорд

Foto: Profimedia

Ovo je drugi susret ovih ekipa na istom stadionu za samo četiri dana jer su se 1. jula sastali u Šampionatu Brazila. Tada je sa 2:1 pobedio Gremio, zahvaljujući čemu je izbio na drugu poziciju Serije A. Bio je to drugi uzastopni poraz za ekipu iz Salvadora nakon što je od početka juna vezala četiri dobra rezultata, tri remija i pobedu. Baija je sada petnaesta na tabeli sa 12 bodova. Obaj klub nikada nije osvojio Kup Brazila.

S druge strane, Gremio je sa pet titula drugi najuspešniji klub u ovom takmičenja, odmah iza Kruzeira koji ima šest. Ali ekipa iz Porto Alegrea je rekorder u broju finala sa devet, jednim više od "lisica".

I Baija i Gremio su se ove godine vratili u Seriju A, Gremio je bio drugi, a "čelična eskadrila" treća u Seriji B. Gremio se mnogo bolje snašao, najviše zahvaljujući tome što je klub u septembru prošle godine preuzela klupska legenda Renato Gaučno, čovek koji je "besmrtne trikolore" vodio do trijumfa u Kupu Libertadores i kao igrač i kao trener.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu