SRPSKA ČETA JURI NOVA TRI BODA NAKON PODVIGA U MILANU: Specija ne zna za poraz nakon pauze

V.M.

15. 01. 2023. u 12:33 >> 12:33

TORINO ima samo jedan poraz na prethodnih osam utakmica u svim takmičenjima.

СРПСКА ЧЕТА ЈУРИ НОВА ТРИ БОДА НАКОН ПОДВИГА У МИЛАНУ: Специја не зна за пораз након паузе

FOTO: EPA

Izabranici Ivana Jurića igraju veoma dobro i nakon pobede protiv Milana u Kupu Italije nadaju se da mogu da dođu do tri boda pred svojim navijačima. Specija je takođe u dobrom ritmu i neporažena je na prethodna četiri susreta u Seriji A.

Torino je trenutno deseti na tabeli sa 23 osvojena boda. U prethodna četiri kola ima pobedu protiv Sampdorije i tri remija sa Romom, Veronom i Salernitanom. Zanimljivo je da je svaki od ta tri meča završen rezultatom 1:1. Preko nedelje ''bikovi'' su u osmini finala Kupa Italije savladali Milan na sred ''San Sira'' sa 0:1. Gol odluke postigao je Adopo u 114. minutu. Domaćin je na svom terenu ove sezone pokupio 12 poena na osam utakmica. Očekuju se novi nastupi srpskih reprezentativaca Lukića, Radonjića i Milinkovića-Savića koji su standardni u startnoj postavi nakon pauze.

Specija je trenutno prvi tim iznad zone ispadanja sa 15 osvojenih bodova, igra dobro u poslednje vreme i neporažena je u nastavku Serije A. Na poslednja četiri ligaška susreta ostvarila je pobedu i tri remija. Savladala je Veronu, a odigrala je nerešeno sa Udinezeom, Atalantom i Lećeom. ''Orlovi'' su ubedljivo najgori gosti u ligi. Na osam utakmica van svog stadiona osvojili su samo tri boda, imaju sedam poraza i trijumf.

Ova dva tima su se susrela četiri puta u svojoj istoriji, na tim utakmicama su viđene dve pobede Specije uz po remi i trijumf Torina.

Domaćin će na ovom meču biti bez Ola Ine, Ilkana i Pelegrija, dok je pod znakom pitanja Valentin Lazaro.

Gost nema većih problema u sastavu, jedini koji izostaje je golman Zut.

Oba tima su u dobrom ritmu, ali verujemo da je Torino kvalitetnija ekipa i da će nošen pobedom protiv Milana doći do nova tri boda pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE DA NEKO POBEDI: Šturm i Rapid igrali dva puta nerešeno u prvom delu Bundeslige