POVRATAK ALEKSANDRA MITROVIĆA! Srbin silno motivisan protiv bivšeg kluba

V.M.

15. 01. 2023. u 10:39 >> 10:39

SRPSKI centarfor je u redovima Njukasl Junajteda proveo tri godine

ПОВРАТАК АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА! Србин силно мотивисан против бившег клуба

Foto: Profimedia

Oba tima igraju sjajno ove sezone, Njukasl je treći na tabeli sa 35 osvojenih bodova i nalazi se u borbi za Ligu šampiona. Fulamu su mnogi predviđali grčevitu borbu za opstanak ali izabranici Marka Silve pružaju odlične partije, zauzimaju šestu poziciju i vezali su četiri pobede u prvenstvu.

''Svrake'' su u prethodnih pet kola upisale tri pobede i dva remija. U poslednjoj ligaškoj utakmici odigrale su 0:0 sa Arsenalom i tako su osvojile bod na najtežem gostovanju u ligi. Prošli vikend Njuka je iznenađujuće izgubila od Šefild venzdeja u FA kupu, a posle toga je u Liga kupu bila bolja od Lestera rezultatom 2:0 i tako se plasirala u polufinale gde će se susreti sa Sautemptonom. Domaćin je za sada u Premijer ligi upisao devet pobeda, osam remija i samo jedan poraz. ''Sent Džejms park'' je neosvojiva tvrđava ove sezone, na devet utakmica kod kuće Njukasl je osvojio 19 bodova.

Fulam sa puno samopouzdanja dočekuje ovaj susret. Vezao je četiri trijumfa u Premijer ligi. Redom je bio bolji od Kristal palasa, Sautemptona, Lestera, a pre par dana upisao je i trijumf protiv Čelsija. Iako je bio bez Mitrovića, slavio je sa 2:1 golovima Vilijana i Vinisijusa. Danas se srpski centarfor vraća na teren i igraće protiv tima čiji je dres nosio u periodu od 2015. do 2018. godine. Mitrović je postigao 11 pogodaka u Premijer ligi ove sezone i četvrti je na listi najboljih strelaca.

Što se tiče međusobnih susreta, na prethodnih pet utakmica viđene su tri pobede Njukasla uz dva remija. Jedan od tih trijumfa bio je u devetom kolu kada je slavio sa 1:4. Fulam je poslednji put protiv ''svraki'' trijumfovao 2017. kada su oba tima bila u Čempionšipu.

Domaćin će na ovom meču biti bez Krafta, Šelvija i Targeta, a ono što raduje navijače je povratak najskupljeg igrača u istoriji kluba, Aleksandera Isaka. Isak je dugo bio povređen ali je odigrao skoro 60 minuta u minule dve kup utakmice i verovatno će dobiti šansu na ovom susretu.

Marko Silva ne može da računa na Dafija, Kebana i Robinsona.

Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu i verujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,42)

PREDLOG ZA STRELCA: Aleksandar Mitrović daje bar jedan gol kvota 2,90

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)