SRBIJA POBEDOM OTVARA VRATA KA ČETVRTFINALU: Nemačka je silovit protivnik

V.M.

15. 01. 2023. u 09:15

OKRŠAJ dve vodeće ekipe grupe ''E'' u Katovicama.

СРБИЈА ПОБЕДОМ ОТВАРА ВРАТА КА ЧЕТВРТФИНАЛУ: Немачка је силовит противник

FOTO: RSS

Iz svake grupe prolaze po tri ekipe i prenose se rezultati u narednu fazu takmičenja, tako da je ovaj meč od velikog značaja za oba tima.

Nemačka ulazi u ovaj susret kao blagi favorit. U prvom kolu savladala je Katar rezultatom 31:27. ''Panceri'' su tradicionalno uvek neugodna ekipa, iako su ove godine podmladili sastav i dalje su veoma kvalitetni. Sa klupe ih predvodi islandski stručnjak i bivši trener Kila, Alfred Gislason. Islanđanin je pohvalio našu reprezentaciju i izjavio je da nas dugo nije video na ovako dobrom nivou.

Srbija je pre par dana savladala Alžir sa 36:27 i trenutno je prva u grupi ''E''. Ako uzmemo u obzir da se ukrštamo sa grupom ''F'' možemo reći da će nam ovo uz Norvešku biti najteža utakmica u prve dve runde takmičenja. Naš selektor Toni Đerona je rekao da su naši reprezentativci spremni za utakmicu i da će se boriti 60 minuta protiv jako kvalitetnog sastava kakav je Nemačka. Cilj ''orlova'' je plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva i pobeda na ovom meču bi bila veliki korak ka tome.

Ove dve selekcije su se poslednji put susrele na Svetskom prvenstvu 2019. kada je Nemačka slavila sa 31:23.

NAŠ TIP: Ukupno golova +56,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)