MOŽE LI ČELSI KONAČNO DO POBEDE? Palas je u lošem ritmu

V.M.

15. 01. 2023. u 08:54

OBRAČUN londonskih timova počinje u 15 časova.

МОЖЕ ЛИ ЧЕЛСИ КОНАЧНО ДО ПОБЕДE? Палас је у лошем ритму

FOTO: Tanjug/AP

Čelsi je u katastrofalnoj formi, ima samo jednu pobedu na prethodnih pet mečeva i konstantno pada na tabeli ali nada se da pred svojim navijačima može da dođe do bitnog trijumfa. Palas takođe ne pruža dobre partije, na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima ima tri poraza i pobedu, ali protiv ''plavaca'' svi osvajaju bodove tako da i izabranici Patrika Vijere vrebaju svoju šansu.

Domaćin dugo nije imao ovako loše nastupe u Premijer ligi i trenutno je deseti na tabeli sa 25 osvojenih bodova.  Pre par dana izgubio je od Fulama na gostovanju sa 2:1, da stvar bude još gora Žoao Feliks, novo pojačanje kluba, je zaradio direktan crveni karton i suspenziju. Grejam Poter je pod velikim pritiskom jer ekipa izgledao veoma loše na terenu uz katastrofalne rezultate koje ostvaruje. Čelsi je na deset utakmica kod kuće osvojio 14 bodova. ''Plavci'' su zabeležili samo jednu pobedu nakon pauze i nadaju se da mogu to da ponove pred punim tribinama ''Stamford bridža'' i tako prekinu crnu seriju u kojoj se nalaze.

Kristal Palas je 12. na tabeli i ima tri poena manje od današnjeg protivnika. Nakon Svetskog prvenstva doživeo je poraze od Fulama, Totenhema i Sautemptona, a jedinu pobedu ostvario je protiv Bornmuta. Po prikazanom gost nije ekipa koja će se boriti za opstanak, ali nema ni kvalitet da napadne gornji deo tabele ili neki ozbiljniji plasman. Na osam gostovanja ove sezone ''orlovi'' su osvojili devet bodova.

Čelsi apsolutno dominira u međusobnim susretima ovih ekipa i vezao je 11 pobeda protiv Kristal palasa.

Poter ima velikih problema sa izostancima, ne može da računa na Džejmsa, Broju, Čilvela, Fofanu, Kantea, Feliksa, Mendija, Pulišića, Zakariju i Sterlinga.

Gost će biti bez Fergusona, Mekartura i Mičela na ovom susretu.

Iako je domaćin u lošoj formi verujemo da je došao trenutak da prekine crni niz i očekujemo da Čelsi osvoji sva tri boda.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)